Lensa Apk Download New**

2.0.20

Download APK
0/5 No votes
Version
2.0.20
Updated
December 8, 2021
Requirements
4.4 ve sonrası
Size
40M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

nblg stp ro lensa

Lensa Apk Download New**


Lensa.Ro – The most preferred optical save in Romania.

De acum poți comanda ce-ți region de pe Lensa.Ro de oriunde te-ai afla! Ai acces immediately la sute de branduri de pinnacle și l. A. Ofertele speciale – disponibile exclusiv în aplicație. Găsește-ți preferatele mult mai ușor și salvează-le în wishlist!

Descoperă o experiență personalizată de buying și lasă-te inspirat de ultimele trenduri în aplicația Lensa.Ro.


SCANEAZĂ PRODUSELE PREFERATE ÎN SHOWROOM

Bucură-te de o experiență los angeles superlativ! Scanează produsele tale preferate în aplicație și află prețul pe loc, fără să aștepți.

VEZI ULTIMELE TENDINȚE

Cele mai noi colecții de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact se văd în aplicație. Să fii la curent cu cele mai noi trenduri n-a fost niciodată mai simplu!

AI SUTE DE BRANDURI ȘI PESTE 3500 DE PRODUSE ÎN STOC


Cele mai cunoscute branduri de ochelari și lentile de contact sunt pe Lensa.Ro. Ochelarii sunt o declarație de stil, deci alege ce-ți face cu ochiul și te definește. Dior, Armani, Dolceamp;Gabbana, Prada sau Vogue sunt doar câteva din brandurile pe care le vei găsi în aplicație.

PRIMEȘTI RECOMANDĂRI PERSONALIZATE

Exact pe gustul tău, așa vor fi notificările pe care le vei primi.

Lensa Apk Uptodown

FILTREAZĂ. SORTEAZĂ. ALEGE

Găsește ce cauți l. A. Un tap distanță. După formă, după emblem sau după preț, filtrează-ți căutările și câștigă mai mult timp pentru a explora varietatea de pe Lensa.Ro.

SALVEAZĂ CE-ȚI PLACE ȘI DĂ MAI DEPARTE

Rămâi dedicat alegerilor story și salvează-ți preferatele în wishlist. Iar dacă este vrei să împărtășești alegerile story de stil, poți oricând să trimiți lista ta de preferate oricui vrei, pe email.

BUCURĂ-TE DE OFERTE SPECIALE, EXCLUSIV ÎN APP

Poți să primești oricând un voucher de more reducere în aplicație și să-ți cumperi ce-ți place la un preț și mai mic. Activează notificările și fii pe fază!

CONFIGUREAZĂ MAI UȘOR OCHELARII DE VEDERE

Dacă ai o rețetă valabilă și știi genuine ce-ți dorești, poți să-ți configurezi ochelarii de vedere simplu și ușor, direct în aplicație.

URMĂREȘTE COMANDA

Urmărește statusul comenzilor story în contul tău de client în câțiva pași simpli. Din aplicație, comod și fără prea multă bătaie de cap.


Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook comments